Ana SayfaOyun DünyasıGüncellemeler2020'de Legends of Runeterra'ya Gelecekler

2020’de Legends of Runeterra’ya Gelecekler

Legends of Runeterra, 1 Mayıs 2020’de yeni kartlar ve Bilgewater ile yayınlandığından beri insanlar en iyi desteleri keşfetmeye ve en üst seviye olan Master derecesine gelmeye çalışıyorlar.

Riot Games, hem oyunculara bütün ilgilerinin yeni oyunları VALORANT‘ta olmadığını göstermek için, hem de LoR oyuncuları heyecanlandırmak için 2020’de oyunu taze tutmak için yapacakları şeylerden bahseden bir video yayınladı. Bu yazıda videodan bize anlattıklarını özetle ve basitçe size aktaracağız.,

Şimdi, sırasıyla başlayalım:

Cenk Meydanı

En yakın zamanda, bir aydan yakında gelecek yenilik olan Cenk Meydanı, 26 Haziran 2020’de başlayacak. Peki nedir bunlar?

Tavern Brawl, Hearthstone’un daha rahat ve eğlenceli olan modlarından biri – eğer ki Brawliseum değil ise.

Hearthstone‘daki Tavern Brawl oyun modu gibi olması beklenen Cenk Meydanı, oyunun verdiği farklı kurallar ile deste yapıp 7 galibiyete ulaşmaya dayalı bir oyun modu.

26 Haziranda yapılacak olan Cenk Meydanı’nda farklı kurallar olmayacak, bunun altındaki sistemi test etmek için yapılan bir oyun modu olacak. Ama ondan sonrakilerde asıl eğlence başlıyor: mesela ilk gerçek Cenk Meydanı’nda her karttan sadece 1 tane kullanılarak desteler yapılacak. Zamanı geldiğinde bu küçük etkinklikler içinde yazılar yazarız, onun için sitemizi takip etmeyi unutmayın!

Deneyler (Lab’ler)

Cenk Meydanları oyunun kurallarına küçük değişiklikler getirirken, Deneyler bütün her şeyi sarsacak. Bundan ve 8 Temmuz 2020’de başlayacağından başka bunların ne olacağı ile ilgili daha çok bilgimiz yok. Tahminimce Hearthstone’deki Boomsday Lab etkinlikleri gibi bulmacalı bir oyun modu olacak.

“Sıkıntı etme! Bilim hatalar üzerine kurulmuştur, bunun için ben çok iyi bir bilimciyim!”
-Dr. Boom

Temasal Etkinlikler

League of Legends’te uzun süredir yapılan bir şey olan temasal etkinlikler, Legends of Runeterra’ya da geliyor.

Ödül veren, oynama zevkini arttıran ve Runeterra dünyasını aydınlatan LoL etkinlikleri.

Genellikle LoL’e geldiklerinde yeni bir oyun modu (Hepimiz Birimiz İçin, RURF/URF) ve/veya skin teması (Sonsuz Karanlık, Yıldız Muhafızları, Pulsefire) ile gelen etkinlikler, LoR’a neler getirecek, bir tek zaman gösterecek. Ama bana sorarsanız, bir sürü ekstra ödül vereceği kesin olmasının yanında etkinliğe özel kart arkaları ve tahtalar, hatta belki de karakterler verebilir, eğer ki kazanacak kadar oynarsanız.

Dahası

Bütün bir senenin sadece 3 yenilikle kalacağını düşünmediniz, değil mi? Dahası, senenin ileri zamanlarında açıklanacak. Belki de Ağustos’ta gelen yeni bölge ile açıklanır. Bekle, yeni gelecek bölgelerden bahsetmedik mi? Onunla ilgili bilgi almak için bu linke tıklayarak kendi yazısından okuyabilirsiniz – buraya yazsak analizi ile birlikte çok uzun olurdu.

Runeterra’da görüşmek üzere!
Aykut Sapaz
Aykut Sapaz
Öğrenci, freelance web tasarımcısı, yazar ve efsane aşçı. twitch.tv/kotsthepro'da yayın yapmıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_img

EN ÇOK OKUNANLAR

İki Yeni The Sims 4 Kiti Geliyor!

0
Electronic Arts ve Maxis The Sims 4 için iki yeni kiti açıkladı! The Sims 4 Urban Homage Kit ve The Sims 4 Party Essentials Kit, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox...