Ana SayfaOyunlarLegends of RuneterraLegends of Runeterra Yeni Bölge Ne Zaman Gelecek

Legends of Runeterra Yeni Bölge Ne Zaman Gelecek

Riot Games, 2020’de Legends of Runeterra‘ya gelecekler ile ilgili bir video yayınladı – onun haberine bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz – ve bir sürü yeni etkinlikten ve oyun modlarından bahsetti. Ama videonun en önemli özelliklerinden birisi, bize yeni bölge ve kartların ne zaman geleceğini söylemesi oldu.

bölge yayınlanma takvimi
Videoda gösterilen yayın takvimi

Şimdi bu videodan aldığımız temel bilgilere bakalım:

  • Yeni bölge 2020 Ağustos ayında yayınlanacak.
  • Ağustos’tan sonra her altı ayda bir yeni bir bölge yayınlanacak. (en az 2021 Ağustosuna kadar kesin)
  • Bölgelerin yayınlanma arasında her iki ayda bir oyuna yeni kartlar eklenecek.

Peki bu yeni bölge ne olacak?

Bu sorunun kısa cevabı: bilmiyoruz. Uzun cevabı ise biraz daha karışık, ve yine kesin bir cevap değil. Ama en azından Runeterra dünyasına olan bilgimiz ve en son sızdırılmaların doğru olduğunu var sayarsak yeni gelecek bölgenin Targon Dağı olma ihtimali yüksek gibi duruyor. Tabi bunun doğru olup olmadığını bize zaman gösterecek.

Eğer ki yeni bölge Targon Dağı değil ise ne olabilir?

bölge haritası
Eğer ki haritadaki yerlere bakmak istiyorsanız, bu linke tıklayarak internet sayfasına gidip kendiniz Runeterra’yı keşfedebilirsiniz.

Runeterra dünyasında görünen 10 bölge (haritada bulunamayan ve Yordle’ların geldiği Bandle Şehri ve Icathia’dan dünyaya bağlanmış olan Hiçlik‘de dahil olmak üzere 12) var.

Bunlardan Freljord, Demacia, Noxus, Piltover ve Zaun, İonia, Gölge Adalar ve en yeni gelen Bilgewater da dahil olmak üzere yedi tanesi şu anda oyunda oynanabilir halda mevcut. Bu bize yeni gelen bölge için Bandle Şehri, Hiçlik, Ixtal, Shurima veya Targon Dağı olma ihtimalini bırakıyor.

targon bölge
Mistik bir yer olan Targon Dağı, Diana, Leona ve Pantheon gibi şampiyonların geldiği yer.

Ne zaman gelir bilmiyorum, ama bana soracak olursanız oyuna gelmesi en güzel olacak bölge Shurima olur. Azir, Renekton, Xerath, Nasus veya Rammus gibi ikonik şampiyonları ve derin bir geçmişi ve hikayeleri olan çöl imparatorluğu, kuzeyinde Noxus yönetiminde bulunan şehirler ve Icathia’dan gelmiş Hiçlik canavarları ile oyunun hikayesini ilerletmek için iyi bir seçim olur.

azir
Kum askerleri ile Azir, Runeterra tahtasında Shurima’yı eski kudretine kavuşturabilir.

Yeni bölge (ve yeni kartlar) geldiğinde haberini kaçırmamak için sitemizi takip etmeyi unutmayın! Bunun gibi hikayeye derinlemesine bakan yazıların yanında oyun ve espor dünyası ile ilgili en son haberleri bulabilirsiniz.

Aykut Sapaz
Aykut Sapaz
Öğrenci, freelance web tasarımcısı, yazar ve efsane aşçı. twitch.tv/kotsthepro'da yayın yapmıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_img

EN ÇOK OKUNANLAR

M80 Kadrosunu s1n ile Güçlendirdi!

M80 Kadrosunu s1n ile Güçlendirdi!

0
Amerikan espor organizasyonu M80, Alman oyun içi lider s1n ile anlaştığını sosyal medya hesaplarından duyurdu! Amerikan ekibi M80, maNkz'ın kişisel sebeplerden ötürü aktif kadrodan çıkması...